Srats

SRATS Junior

Am creat SRATS Junior în ideea extinderii oportunităților educaționale pentru tineri rezidenți ortopezi și studenți interesați de artroscopie. Scopul nostru principal este de a oferi o platformă bazată pe resurse științifice, evenimente, prezentări și networking, pentru a putea avea o imagine de ansamblu al tuturor posibilităților pe care artroscopia le oferă.

Unul dintre punctele cheie ale SRATS Junior este programul nostru de prezentări asistate, prin care dezvoltăm abilitățile de prezentare, esențiale pentru un chirurg modern, nu doar pentru conferințe de specialitate, dar și în transmiterea oricărui tip de cunoștințe într-o eră a comunicării video. Te vrem în echipa noastră! Haide să facem lumea un loc mai bun.

Andrei Popa, M.D.

SRATS Junior

Andrei Popa 100_100

Dr. Andrei Popa

Lider secțiune

Mihaela Stanciu 100_100

Dr. Mihaela Stanciu

Emilian Ciorcila 100_100

Dr. Emilian Ciorcilă

Andrei Feier 100_100

Dr. Andrei Feier

Rares Deculescu 100_100

Dr. Rareș Deculescu

Stefan Mateoiu 100_100

Ștefan Mateoiu

Programul nostru unic de prezentări asistate oferă feedback direct și te ajută în conturarea prezentărilor tale științifice pentru a transmite informația în mod eficient și pentru a menține audiența implicată.
Prezentările rezultate vor fi după înregistrate, pregătindu-te pentru momentul în care vei prezenta live, în fața unei audiențe, și după făcute publice pe canalul nostru de YouTube.
Ne-am imaginat o comunitate ortopedică entuziastă, dornică de comunicare științifică. Devino parte din ea!
Poți aplica pentru programul nostru de prezentări asistate prin email la junior(at)srats.ro sau prin formularul nostru de APLICARE.

Pentru a se putea dezvolta pe plan științific, îi încurajăm pe toți membri noștri să participe la evenimente științifice. Calendarul de evenimente recomandate de noi este actualizat periodic cu evenimente organizate sub egidă proprie și de societăți partenere.

Evenimente viitoare:

Ești interesat de resurse legate de tehnici de artroscopie pentru anumite articulații? Dorești să afli mai multe despre rolul investigațiilor imagistice în elaborarea tratamentului? Este îngrijirea postoperatorie la fel de importantă ca intervenția chirurgicală în sine? Îți oferim o listă de sugestii de cărți și resurse științifice pentru a te ține la curent. În curând.

Cel mai important schimb de informații științifice se face prin colaborare directă, atât națională cât și internațională. Lucrăm la dezvoltarea parteneriatelor noastre cu asociații de ortopedie din străinătate pentru a oferi acces la programe de burse și evenimente internaționale pentru membrii noștri. În curând.