Srats

1. Coordonatori Juniori (CoJr.):

1647625029161

Edna Iordache MD

5th year orthopaedic resident, special focus on knee arthroscopy, cartilage regeneration and sports injuries

George-Avram

George Avram MD

4 th year orthopaedic resident, special focus on robotic and custom-made hip and knee arthroplasty, as well as innovative techniques in shoulder instability surgery and rotator cuff augmentation;

149913917_181198800460370_6410330744720042287_n

Mihai Mioc MD, PhD

orthopaedic specialist, assistant professor in orthopaedics at ‘Victor Babes’ University of Medicine and Pharmacy, special focus on trauma surgery;

pasquini

Andrea Pasquini MD

2nd year orthopedic resident, special focus on trauma surgery; nursing school graduate in Italy.

Andrei-Feier

Andrei Feier MD, PhD

special focus on orthobiologics and healthcare data annotation;

2. COORDONATORI Seniori (COSR.):

  • Octav Russu MD, PhD
  • Andrei Popescu MD
  • Vlad Predescu MD

2COORDONATORI JR ASOCIATI:

  • Stefan Mateoiu MD, Orthopedics
  • Smaranda Alina MD, P.hD, Sports Medicine
  • Malvina Marcu MD, Kinesiotherapy

Past Members: Andrei Popa MD, Mihaela Stanciu MD, Emilian Ciocarla MD, Rares Deculescu MD.

Programul nostru unic de prezentări asistate oferă feedback direct și te ajută în conturarea prezentărilor tale științifice pentru a transmite informația în mod eficient și pentru a menține audiența implicată.
Prezentările rezultate vor fi după înregistrate, pregătindu-te pentru momentul în care vei prezenta live, în fața unei audiențe, și după făcute publice pe canalul nostru de YouTube.
Ne-am imaginat o comunitate ortopedică entuziastă, dornică de comunicare științifică. Devino parte din ea!
Poți aplica pentru programul nostru de prezentări asistate prin email la junior(at)srats.ro sau prin formularul nostru de APLICARE.

Pentru a se putea dezvolta pe plan științific, îi încurajăm pe toți membri noștri să participe la evenimente științifice. Calendarul de evenimente recomandate de noi este actualizat periodic cu evenimente organizate sub egidă proprie și de societăți partenere.

Evenimente viitoare:

Ești interesat de resurse legate de tehnici de artroscopie pentru anumite articulații? Dorești să afli mai multe despre rolul investigațiilor imagistice în elaborarea tratamentului? Este îngrijirea postoperatorie la fel de importantă ca intervenția chirurgicală în sine? Îți oferim o listă de sugestii de cărți și resurse științifice pentru a te ține la curent. În curând.

Cel mai important schimb de informații științifice se face prin colaborare directă, atât națională cât și internațională. Lucrăm la dezvoltarea parteneriatelor noastre cu asociații de ortopedie din străinătate pentru a oferi acces la programe de burse și evenimente internaționale pentru membrii noștri. În curând.